Satikšanās

Nosalusi diena
satver tavus siltos
pirkstu galus
tepat pie mājas,
ārā uz ielas.

Pietvīcis prieks
asiņu gaiteņos joņo,
un soļu pakavos
strauji kumeļi auļo
uz rožu laukiem
tavos vaigos.

/dzejoļa autors Irma Bērziņa/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Little_Crazy_Angel_*, 24.02.2009. 12:32:31 (ip:78.84.4.223)

Cik skaists dzejolis!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi