Snieg

Tauriņa efekts.

Viņi viens otram slīd zemāk un zemāk.
Sajūtu reitingos.

Pārklājas vieni tauriņu bari vēderos ar citiem.
Vieni dzestri rīti nomaina negulēto nakšu neuzrakstītās īsziņas.

Viņu plaksti kā kalendāra lapiņas ik vakaru krīt vienā pasaules malā un ik rītu paver citus horizontus citā.

Slīd zemāk un zemāk. Pārklājas. Skaita laiku.
Starp viņiem. Atņem un saskaita kopā. Negulētās naktis.

Nekas tur nav izpostīts. Jo nav kam sabrukt.

Kautro tauriņu spārnu atvēzieni ir tikai mirklis pirms lidojuma.
Pirms lidojuma uz siltākām zemēm.

P.S. Pagaidām vēl nezinu, kā Tu izskaties, bet zinu Tavu pasta indeksu no galvas.

/dzejoļa autors Kitija Balcare/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Elīna, 23.12.2009. 11:53:00 (ip:80.70.23.14)

- dzilla jeega . liek aizdomaaties - taatad ir sanaacis (h)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi