Šokolāde

Es paspēju izstaigāt tūkstošiem taku -
līdzi Tev sakot tikpat klusu čukstu.
Iztērēt kalniem naudas -
ko pārspēj vien manas kļūdu grēdas.

Pārņem trīsas veroties pēc Tevis,
kam seko neviltots smaids.
Tu dzen man apetīti pēc sevis,
ko labprāt remdētu pie Tevis blakus.

Redzot tās dzirkstošās acis kā kāras ogas,
kas kausētu mani,
ja būtu šokolāde Tava.
Tu kā oga, es kā karsta šokolāde.

/dzejoļa autors Elizabete Steina/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
amanda (amndina@inbox.lv), 03.12.2009. 14:26:20 (ip:212.93.100.151)

sis dzejolitis ir tik skaists ka asaras pat acis metas

Dāvis (masuks122@INBOX.LV), 14.12.2009. 12:55:06 (ip:91.200.67.98)


ĻOTI FORSS dzejolitis

Andis (danis11@navigator.lv), 07.03.2010. 16:49:29 (ip:78.84.90.94)

......"Redzot tās dzirkstošās acis kā kāras ogas,
kas kausētu mani,
ja būtu šokolāde Tava.
Tu kā oga, es kā karsta šokolāde....." - fatastiski teikts!!!!!!!!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi