Solījums tikai tev...

Es esmu, biju un būšu,
Es sargāšu mīlu mūsu,
Ja apsoli arī Tu,
Sargāt mūsu pavardu.

Es būšu Tev tik,
Cik manis Tev vajag,
Es būšu Tev blakus,
Ja teiksi, ka alksti.

Es sildīšu Tevi,
Ja teiksi, ka salsti,
Es būšu Tev blakus,
Kad grūtībās būsi,
Ja manu palīdzību lūgsi.

Es būšu ik reiz,
Kad slāpes Tevi māks,
Es būšu Tev līdzās,
Kā solīju tai dienā,
Kad savija mūs vienā pavedienā.

/dzejoļa autors Aija Balode-Šilde/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi