Svešai

Tu uzsmaidīji man uz ielas,
Kur dienu sīkās gaitās skrej,
Un acis tev bij tumši lielas
Kā austrumzemju princesei.

No tevis savāds tuvums dvesa
Un pusnakts dārzu aroms svaigs,
Un tas vēl ilgi mani nesa
Caur pilsētu kā vilnis maigs.
 

/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
edite (kurdite@one.lv), 27.05.2009. 06:54:31 (ip:212.70.166.11)

sveicieni !

Nadiina (milauska1994@inbox.lv), 04.06.2009. 14:28:08 (ip:87.110.229.114)

ļoti jauks dzejoiits pat asaras acīs saskrēja..>:))

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi