Tās dienas

Tās dienas, kad ar tevi nesatiekos,
Nekur nav miera man,
Un sirds tad neatplaukst nekādos priekos,
Kā iesists zvaniņš skan.

Tais dienās, kad ar tevi nesatiekos,
Nekur man saules nav;
Kā izstīdzējis stāds es sevim liekos,
Kas tumsā nomests stāv.

/dzejoļa autors Elīna Zālīte/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Līgava***, 15.01.2009. 16:03:06 (ip:78.84.240.202)

Skumīgi...:(

Aigars, 11.11.2014. 14:58:18 (ip:95.68.116.225)

Paldies. Dzejolis gandriz ka no manas dzives izrauts. izmantošu skolā.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi