Tevi mīlu

Tu esi mans cilvēks ar visu,
kas tevī labs ir un ļauns.
Ar to, ko tevī mīlu,
ar to, par ko man ir kauns.

Tu esi mans kopā ar velnu,
kas tev sirds stūrītī sēž
un, izbāzis roķeli melnu,
aiz matiem man dvēseli plēš.

Tu esi mans kopā ar Dievu,
kas baltu ceļu klāj
un, pasakas kaktiņā sēžot,
sargā un neatstāj.

Tu esi mans cilvēks ar visu,
Kas tevī apdziest vai skan,
kas tevī nomirst un piedzimst,-
tu esi un paliec mans.

/dzejoļa autors Laimdota Sēle/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Līgava***, 15.01.2009. 16:08:43 (ip:78.84.240.202)

Cik labi būtu,ja es tā spētu pieņemt otru...

kristine (kristina4ka12@friendsclub.lv), 24.05.2009. 21:10:20 (ip:89.201.49.237)

prosta prelisc

Solvita (solvita_14@inbox.lv), 10.06.2009. 18:22:02 (ip:159.148.34.79)

Butu labi ja man mila paveiktos

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi