Tik daudz ko teikt

saki ko tu negribi dzirdēt/redzēt/lasīt
to es neteikšu/nerādīšu/nerakstīšu
bet tu klusē kā apjucis pirmklasnieks
un it kā ar to vēl nepietiktu nosarksti

man nav ne jausmas ko lai tev raksta
un mulsuma pilna klusēšana nepalīdz
toties satraukti švīkājumi uz lappuses malām
liecina ka tā pa īstam jau nav ko rakstīt

p.s. man tik daudz tev ir ko teikt

/dzejoļa autors Ērika Tālberga/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Gunts Vāveris, 23.10.2009. 20:51:03 (ip:77.38.184.124)

lielisks dzejolis par tik pazīstamām sajūtām!

Linda , 24.10.2009. 15:32:43 (ip:195.122.24.164)

Cik pazīstama sajūta.!

Līna (twin15@tvnet.lv), 25.11.2009. 15:40:26 (ip:87.110.240.16)

mmm skaists:))

patrīcija, 29.11.2009. 16:27:01 (ip:78.84.143.74)

jā, piekrītu, pazīstama sajūta, kas kaitina.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi