Tikai un vienīgi Tu

Dienas skrien man līdz,
No sāpēm es nebaidos,
Tās man kā sestā maņa
Un rūgtais gaiss.

Krīt saules stari
Zem spārniem garajiem
Tikai Tu man esi vajadzīga
Tik domāju par Tevi

Tizlais, nesaprātīgais raksturs
Beidz mani nost
Vienīgā Tu man vajadzīga
Tik domāju par Tevi

Grauž manu sirdi
Brīžos, kad neesi blakus
Vienīgā Tu man vajadzīga
Tik domāju par Tevi.

/dzejoļa autors Daniels Balodis/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
marija (1545marija), 14.12.2016. 18:18:17 (ip:91.105.22.62)

visskaistākais dzejolis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi