Tu man

Tava āda kā zīds.
Tavas domas kā mīts.
Tavā sejā mirdz rīts,
Kurš pienācis negaidīts.

Tavas acis tik skaistas.
Zaļgani zili tās laistās.
Tās manī tā raugās,
Ka sirds mana stājas. 

Tava balss ir tik maiga.
Tā manī atskan tik liega.
Tavi mati tik brīvi.
Tie sapinuši manu dzīvi. 

Tu visa esi mans prieks.
Es vienmēr būšu parādnieks.
Es nekad Tev nespēšu dot to,
Ko devi man kā sevi, vienīgo.

/dzejoļa autors Simors Langs/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Līgava***, 27.01.2009. 15:48:33 (ip:78.84.253.12)

AK,DIEVS,CIK ĻOTI SKAISTI !!!

Simors , 09.02.2009. 13:26:36 (ip:81.198.172.46)

:) :) :)

Simors Langs, 09.02.2012. 10:08:57 (ip:77.38.146.226)

Liels Paldies par dzejoļa komplimentiem!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi