Tu smaidīji

Tauriņi dejo varavīksnes spozmē,
Sirds iemirdzas laimē.
Pasaule gaišāka kļūst,
Tu smaidīji.

Lietus lāses siltākas kļūst,
Zvaigžņotās nakts drēgnums zūd.
Pasaule siltāka kļūst,
Tu smaidīji.

Lietus mitējies,
Tauriņi aizlidojuši.
Pasaule klusāka kļūst,
Bet Tu smaidīji.

Laime ienāca manī,
Vieglums ceļ spārnos,
Pasauli apņem mīlestība,
Tu smaidot atgriezies.

/dzejoļa autors Aldis Brediks/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Artūrs (artyislv@gmail.com), 24.04.2018. 20:52:29 (ip:212.3.195.79)

Sveiki, skolotāj.

Ineta (Incone@inbox.lv), 14.09.2018. 04:38:40 (ip:77.219.13.45)

Dzejolis dvēselei

Kukenbergs (Kukenbergs@gmail.com), 08.05.2020. 14:38:37 (ip:213.226.141.238)

Jolo

Lauķe pāruma, 23.05.2021. 14:53:02 (ip:80.89.73.18)

Omg cik labs

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi