Uz tevi

Pār dziļumiem un sienām
Kā apburtas arvien
Caur naktīm un caur dienām
Uz tevi ilgas skrien.

Tās pārcieš balto gūstu
No ziemeļiem kas pūš,
Bet es pats - sapnis kļūstu,
Kam dzīvē smaržas mūžs.

/dzejoļa autors Jānis Ziemeļnieks/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
./;l,lk,lmjmkoji, 15.05.2009. 11:57:21 (ip:80.232.249.139)

ooo

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi