Vakarnakt

mēs skūpstījāmies vakarnakt,
un mūsu mati
bija laimes pielieti,
cieši kopā savīti
bija mūsu pirkstu gali

laternas spīdēja virs mums
un rudens.. čabēja zem kājām
un neviens no mums[abiem] nesteidzās uz mājām..

klusinātas vilcienu skaņas
dunēja uz sliedēm
mēs skūpstījāmies vakarnakt,
Zasulaukā uz sliedēm..

/dzejoļa autors Alise/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi