Vēl nedaudz pagaidi

Vēl tikai nedaudz parunā caur šiem vasaras ziediem,
pirms dodies tālāk pa savu zvaigžņu ceļu.
Vēl tikai nedaudz dod man laiku
un neatklāj man rūgto patiesību -
pirms velti man savu smaidu pēdējo.

Vēl tikai nedaudz ļauj man pabaudīt Tevi,
lai es justos laimīga.
Vēl tikai nedaudz saņem manu roku, mīļais, ciešāk
un izbaudi mūsu mirkli pēdējo -
pirms dodies tālāk pa savu zvaigžņu ceļu tālumā..

/dzejoļa autors Krista Upmane/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Tev (viktor.lv@inbox.lv), 10.09.2011. 20:55:30 (ip:99.235.125.15)

bet es ceru ka tomer tu dosi mn laiku un veltisi dziivi,nevis mirkli pedeejoo....Milu tevi

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi