Vēsuma vilnis un klusumspievērti plaksti
zvaigžņu nedrošie soļi dārzā un spārnu trīsas spārnu trīsas
spārnu trīsas pienainā gaismā.
/dzejoļa autors Astrīde Ivaska/
Skaists dzejolis
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, * * * (Vēsuma vilnis...), dzejolis.lv.