* * * (Vēsuma vilnis...)

Vēsuma vilnis un klusums
pievērti plaksti

zvaigžņu nedrošie soļi dārzā
un spārnu trīsas spārnu trīsas

spārnu trīsas
pienainā gaismā.

/dzejoļa autors Astrīde Ivaska/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Laura, 29.01.2015. 20:39:33 (ip:95.68.86.161)

Skaists dzejolis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi