* * *

zaļas auskaru acis
raugās sāņus
dūmu tirpas ir kā mana dīvainā gaita
sēžam Vašingtona laukumā un zāle ir parasti zaļa

tu zini vēsturi
es nezinu

/dzejoļa autors Krišjānis Zeļģis/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
jekaterina (pele9816@inbox.lv), 01.02.2011. 15:58:24 (ip:87.110.90.61)

labs

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi