Dzejoļi par ziemu

1 2 3 4

Mirdz laukos sniegs tik balts un neaizskarams /14komentāri

Mirdz laukos sniegs tik balts un neaizskarams,
Ka nolaisties tik reta pārsla drīkst:
Kā šūpojams kas būtu, maigi skarams,
Un gaisos, liekas, eņģeļu spārni švīkst.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

1 2 3 4
Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi