Oktobrī dzimušo dzejnieku lasījumi

Otrdien, 25. oktobrī plkst. 18:00 Rīgā, Baznīcas ielā 30 Raiņa un Aspazijas mājā tie dzejnieki, kuriem dzimšanas diena oktobrī, aicināti nolasīt klausītājiem dažus savus dzejoļus un sniegt nelielu ieskatu savā pēdējo gadudarbībā.

Apsveic dzejnieku!Latvijas Rakstnieku savienības biedru un domubiedru sarakstos atrodamie dzejnieki oktobra bērni, kas jau piekrituši piedalīties, ir Inga Ābele, Valdis Bisenieks, Daiga Lapāne, Rudīte Losāne, Agnese Rutkēviča, Madara Rutkēviča, Valdis Rūmnieks, mīļi gaidām kā dalībniekus arī pārējos dažādu paaudžu oktobrī dzimušos dzejniekus, kuru kontaktinformācija un dzimšanas datumi mums varbūt nav bijuši pieejami.

Atkarībā no sanākušo dzejnieku skaita var tikt noteikts lasījumu laika limits. Aicinām jebkuru klātesošo īsi pieminēt tos oktobrī dzimušos dzejniekus, kuru vairs nav mūsu vidū, nolasot vienu sev tuvāko šī dzejnieka dzejoli.

Pacentīsimies kopīgi nosvinēt dzimšanas dienu, priecāsimies arī par līdzatnestiem gardumiem. 29. novembrī gaidāms līdzīgs novembrī dzimušo dzejnieku pasākums.

Ieeja brīva, ziedojumi brīvprātīgi. Mīļi gaidīti visi interesenti.

Sīkāka informācija:
Idejas autore Agita Draguna, agita@satori.lv
Muzeja vadītāja Gaida Jablovska, gaida.jablovska@memorialiemuzeji.lv


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Lana (lanavecmane1), 09.02.2012. 10:24:03 (ip:78.84.236.158)

super

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi