”Un es tieši gāju vārdu meklēt”

Ojāra Vācieša memoriālajā muzejā, O. Vācieša ielā 19, sadarbībā ar Latviešu valodas aģentūru katra mēneša pēdējā trešdienā notiek valodas vakari ciklā ”Un es tieši gāju vārdu meklēt”.

28. septembrī plkst. 18.00 notiks tikšanās ar dzejnieku Leonu Briedi. Sarunu vadīs Ieva Ķīse.

Šogad vēl plānotas sarunas ar Inesi Zanderi, Annu Žīguri un Jukku Rislaki, un Andri Kolbergu.

Ieeja bez maksas.

Muzejs atvērts: 10.00–17.00, slēgts – svētdienās, pirmdienās

Tuvāka informācija pa tālruni 67619905, 67614015vai e-pastu: vacietis@memorialiemuzeji.lv, kā arī www.vaciesamuzejs.lv un www.memorialiemuzeji.lv


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
dana (dana-annija@mail.lv), 10.02.2013. 12:21:19 (ip:195.2.106.161)

ludzu ielieciet ineses zanderas dzejoļus????

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi