Uz bērnu dārzu

Ir mazliet neveikli
Un nedaudz bailes māc -
Kā būs? Vai samīļos?
Vai laipni uzrunās?

Es skolotājai sniedzu
Ziedus krāsainus,
Un dzirdu,
Māmiņa man teic: ,,Viss labi būs”.

Man pretī siltas acis noraugās,
Un, maigi noglāstot, teic klusi: ,,Nāc...”
Steidz jaunie draugi mani jautri sagaidīt,
Nu zinu - jutīšos te gaidīts katru rīt.

/dzejoļa autors NANA/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi