Dzejas pasākumi

1 2 3 4

Oktobrī dzimušo dzejnieku lasījumi /1komentāri

Apsveic dzejnieku!
Apsveic dzejnieku!
Otrdien, 25. oktobrī plkst. 18:00 Rīgā, Baznīcas ielā 30 Raiņa un Aspazijas mājā tie dzejnieki, kuriem dzimšanas diena oktobrī, aicināti nolasīt klausītājiem dažus savus dzejoļus un sniegt nelielu ieskatu savā pēdējo gadudarbībā.

Aleksandra Čaka balva 2011 /1komentāri

Aleksandra Čaka balva 2011
Aleksandra Čaka balva 2011
Dzejnieka Aleksandra Čaka balva šogad tiks pasniegta sesto reizi. To 2001. gadā iedibina Čaka biedrība sadarbībā ar Rīgas domi, lai rosinātu inovatīvu un mākslinieciski augstvērtīgu radošu darbu rašanos par pilsētas tēmu un popularizētu izcilā latviešu dzejnieka daiļradi.

”Un es tieši gāju vārdu meklēt” /1komentāri

Ojāra Vācieša memoriālajā muzejā, O. Vācieša ielā 19, sadarbībā ar Latviešu valodas aģentūru katra mēneša pēdējā trešdienā notiek valodas vakari ciklā ”Un es tieši gāju vārdu meklēt”.

Septembrī dzimušo dzejnieku lasījumi

Otrdien, 27. septembrī plkst.18:00 Rīgā, Baznīcas ielā 30 Raiņa un Aspazijas mājā tie dzejnieki, kuriem dzimšanas diena septembrī, aicināti nolasīt klausītājiem dažus savus dzejoļus un sniegt nelielu ieskatu savā pēdējo gadu darbībā.

”Dzejas dienas 2011” noslēdzas aktīvi

poēma par...
poēma par...
Pēc 9 dienu ilgas intensīvas pasākumu programmas festivāls ”Dzejas dienas 2011” noslēgsies ar aktīvu piedzīvojumu – poētisko pastaigu ”Leģenda par medusmaizi”. Pirms tam vēl vairāki pasākumi piektdien un sestdien.

1 2 3 4
Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi