Dzejoļi par dzīvi

« 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Jānotic! /2komentāri

Kad šaubu krustceļos
dzen nevarība,
bet liekas - likstās
vainojams kāds cits, -

 ir dūrē jāvāc
visa sava griba
un tam, ka uzvarēšu, -
jānotic.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Nekā jau nepietrūkst /11komentāri

Ir saule, debesis,
Un maize abrā rūgst.
Un bērni dzimst -
Nekā jau nepietrūkst.

Bet skaidri jūti,
Pirmais sniegs kad snieg,
Ka nepietrūkst,
Bet arī nepietiek.

Jo tas, kas dabūts,
It nekur nav liekams,
Un tas, kas liekams,
Ir tik nepietiekams.

Un tad, kad zvaigzne krīt,
Tā it kā iekož:
Viss nepaliekošs ir
Un nepietiekams.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

« 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi