Sniega Dziesma 1

Mans ceļš vēl apsnidzis no rīta.
Balts. Nesamīts.

 Kas atnāks pirmais
Un atstās iemītas pēdas
Kā zīmes, kā rakstu
Jaunai, baltai
Dienas lapas pusei?

Tad atkal
Pārklāsies sniegiem –
Sniegs ir mūžīgs
Un mūsu pēdas
Ir tikai mazi, nepastāvoši
Iespiedumi
Laika skrējā.

Mūžības krāsa ir balta.
Kā sniegs.

/dzejoļa autors Lolita Gulbe/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
daina, 29.01.2009. 17:21:02 (ip:91.190.53.50)

jauks dzejolis

liva (livasalina@inbox.lv), 22.03.2010. 09:50:28 (ip:91.200.67.17)

loti skaists dzejolitis

Monta. (:, 05.12.2010. 17:10:09 (ip:95.68.8.199)

šis dzejolis ir loti jauks ! man tas iepatikās. ♥

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi