Par dzejolis.lv

Latviešiem ir tradīcija svētkos rakstīt apsveikumus. Cik labi, ka neesam vēl paspējuši pārņemt amerikāņu praksi ar rūpnieciski sadrukātajām apsveikuma kartiņām, kur teksts jau iepriekš ierakstīts, tikai izvēlies notikumu, paraksti un gatavs!

Šo vietni sākotnēji veidojām ar domu, lai lasītāji varētu piemeklēt sev noderīgus novēlējumus svētkos. Tomēr gribējās saglabāt arī saturisko kvalitāti un jau n-to reizi nepārpublicēt visiem jau sen zināmās četrrindes par vārdiņa svētkiem un Salaveci. Tādēļ ļoti rūpīgi izvērtējam katru ierakstu, lai tas tiešām lasītājus uzrunātu. Pat, ja nenoderēs Dzimšanas dienā, varbūt liks aizdomāties. Cilvēki mūsdienās ir tik aizņemti, skrienoši, ne vienmēr pietiek laika sev, varbūt šīs 5-10 minūtes, ko izdodas izbrīvēt, lai izlasītu pāris dzejoļus, dos iedvesmu un svaigu skatu uz ikdienas lietām un notikumiem.

Ar lielāko prieku izskatām arī darbus, ko iesūta mūsu lasītāji, liels prieks, ka cilvēki uzticās un iesūta savus dzejoļus, pat, ja dažkārt tie ir pirmie dzejoļi, kas parādīti publiski.

Paldies lasītājiem par aktīvu iesaistīšanos, pozītīviem komentāriem, dažādiem viedokļiem.

Dzejolis.lv ir atvērts jebkura veida sadarbībai. Gaidīsim piedāvājumus un ierosinājumus!

Kontakti:
e-pasta adrese: deni2s@hc.lv

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi