Dzejas pasākumi

1 2 3 4

Ērika Bērziņa. ”Mans dzejas ceļojums Pārdaugavā”

Ērika Bērziņa
Ērika Bērziņa
27. janvārī plkst. 17.00 projekta ”Grāmatu putni jeb Pārdaugavas stāstu medības” ietvaros Jāņa Akuratera muzejā, O. Vācieša ielā 6a, notiks jau septītā nodarbība – ”Mans dzejas ceļojums Pārdaugavā”.

Dzejas audiovizuālā rezonanse

Noslēdzoties ”Dzejas dienām 2012”, 29.septembrī, ”Omas Briljantu istabā”, Audēju ielā 7, no plkst. 19:00 notiks organizācijas ”Vārda Vibrācija” otrā tikšanās – ”Dzejas audiovizuālā rezonanse”, kur visiem interesentiem būs iespēja baudīt dzejas, mūzikas un video performances, kā arī piedalīties atklātā diskusijā par ”dzejas transformāciju”.

Notiks Dzejas sacīkstes skolēniem

Sestdien, 22. septembrī, plkst. 13:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā notiks Dzejas sacīkstes skolēniem. Vērot sacensības un atbalstīt dalībniekus aicināti visi interesenti.

 ”Dzejas dienas 2012” kļūst laikmetīgākas /1komentāri

Sekojot iepriekšējo gadu tradīcijām, septembri Latvijā saucam par dzejas mēnesi. Arī šogad viens no Latvijas vecākajiem festivāliem – ”Dzejas dienas” piedāvās plašu programmu ar pašmāju un ārvalstu dzejnieku piedalīšanos. Laikā no 6. līdz 16. septembrim Rīgā un tās apkārtnē notiks gandrīz trīsdesmit pasākumi.

Dzejas Zveja

Svētdien, 13. novembrī no plkst. 18.00-23.00 Vecrīgas bārā Ļeņingrad notiks dzejas pasākums ”Dzejas Zveja”.

1 2 3 4
Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi