Dzejas Zveja

Svētdien, 13. novembrī no plkst. 18.00-23.00 Vecrīgas bārā Ļeņingrad notiks dzejas pasākums ”Dzejas Zveja”.

Patiesāko dzejnieku vakars ar akustiskiem priekšnesumiem un fantastisku atmosfēru. Piedalās: Julien Wolf, Vilcēns Kārlis, Lotte Vilima, Kristorfers Rītausma, Iza, Arnis Aumeisters, Henriks Eliass Zēgners, Luīze Lismane, Jānis Briedis, Zane Šturme, Santa Anna, Speiss (Ints Ķergalvis), Ivars Šteinbergs, Morisons, Iveta Ratinīka, Egils Stojans, Ilana, Kristīne Daukšte, Valts Vilemsons u.c.

Ieeja - bezmaksas.

Vairāk informācijas:
www.leningrad.lv/jaunumi/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi