Dzejoļi par mīlestību

1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Ar Tevi...

Ar Tevi kopā apstājas laiks,
Tu esi manas sāpes un prieks,
Ar Tevi kopā es veldzēju slāpes,
Un kopā ar Tevi tik viegli, ka bail...

Bail mīlēt tik ļoti, ļoti,
Būt kopā ar Tevi ir viegli,
Un dzīvot ir vienkārši kaifs,
Jo kopā ar Tevi man pazūd laiks!!!

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

 Ko nozīmē mīlēt...

Mīlēt - nozīmē sāpes,
Mīlēt - nozīmē laimi,
Mīlēt - nozīmē citam dot,
Kad pašam vairs nav.

Mīlēt - nozīmē slāpes,
Karstā tuksneša saulē
Dot pēdējo savu lāsi,
Neprasot par to neko.

Mīlēt - nozīmē klusēt,
Nesūkstīties citam,
Ja pašam tev sāp.

Mīlēt nozīmē - ziedot
Savas asinis svešam,
Negaidot, kad prasīs.

Mīlēt - nozīmē piedot,
Neaizmirstot neko,
Mīlēt - nozīmē dzīvot.

Just sāpes - ir dzīvam būt,
Jo mīlestība ir jāizjūt!

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Solījums tikai tev...

Es esmu, biju un būšu,
Es sargāšu mīlu mūsu,
Ja apsoli arī Tu,
Sargāt mūsu pavardu.

Es būšu Tev tik,
Cik manis Tev vajag,
Es būšu Tev blakus,
Ja teiksi, ka alksti.

Es sildīšu Tevi,
Ja teiksi, ka salsti,
Es būšu Tev blakus,
Kad grūtībās būsi,
Ja manu palīdzību lūgsi.

Es būšu ik reiz,
Kad slāpes Tevi māks,
Es būšu Tev līdzās,
Kā solīju tai dienā,
Kad savija mūs vienā pavedienā.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Dvēsele /10komentāri

Kā zirnekļu tīkls
Ir mūsu dzīve.
Tik skaista, tik stingra
Un tomēr tik trausla.

Kā tauriņa lidojums
Ir mūsu sapņi.
Tik skaisti, tik ātri
Un tomēr tik īsi.

Kā mirdzošā saule
Ir mūsu mīla.
Tik karsta, tik gaiša
Un tomēr dedzina.

Kā dvēselei dzīvot
Šo dzīvi trauslo,
Ar īsajiem sapņiem
Un mīlu, kas dedzina.

Dvēsele nedomā
Tā lido sapņu spārniem
Un pārtiek no mīlas
Jo radīta Visumā.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Tu smaidīji /4komentāri

Tauriņi dejo varavīksnes spozmē,
Sirds iemirdzas laimē.
Pasaule gaišāka kļūst,
Tu smaidīji.

Lietus lāses siltākas kļūst,
Zvaigžņotās nakts drēgnums zūd.
Pasaule siltāka kļūst,
Tu smaidīji.

Lietus mitējies,
Tauriņi aizlidojuši.
Pasaule klusāka kļūst,
Bet Tu smaidīji.

Laime ienāca manī,
Vieglums ceļ spārnos,
Pasauli apņem mīlestība,
Tu smaidot atgriezies.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi