Dzejas pasākumi

1 2 3 4

Notiks jauno dzejnieku tiesa

Piektdien, 16. septembrī plkst. 19:00, klubā – gandrīz teātrī ”Artelis” Blaumaņa ielā 32 tiks turēta jauno dzejnieku tiesa. Seši dzejas rakstīšanā apsūdzētie pirmo grāmatu autori – Alise Zariņa, Iveta Ratinīka, Arvis Viguls, Jānis Vādons, Krišjānis Zeļģis un Artis Ostups – tiks ierauti tiesas procesā, kurā viņu darbus vērtēs prokurors un advokāts, savukārt galīgo spriedumu nolasīs tiesnesis. Jaunajiem autoriem būs iespēja sevi aizstāvēt, atbildot uz tiesas pārstāvju jautājumiem un lasot jaunākos dzejoļus.

Otrdien festivālā SURVIVAL KIT 3 baltkrievu arhitekte un uzbeku dzejnieks sarunā par migrāciju

SURVIVAL KIT 3
SURVIVAL KIT 3
Otrdien, 13. septembrī plkst. 19.00 festivāla SURVIVAL KIT 3 ēkā Ģertrūdes ielā 32 tikšanās ar baltkrievu arhitekti un mākslinieci Oksanu Gurinoviču (Oxana Gourinovitch) un uzbeku dzejnieku Hamdamu Zakirovu sarunā par mākslinieku un migrāciju. Sarunu vadīs dzejnieks Sergejs Timofejevs.

Dzejas dienās pašmāju klasiķi un uzbeku viesi

Dzejas dienas 2011
Dzejas dienas 2011
No Latgales līdz Uzbekistānai – tā varētu raksturot festivāla ”Dzejas dienas 2011” piedāvājumu šonedēļ. Dzejas svētki Rīgā jau pusē, turpinot piedāvāt dažādas vērtības gan ārvalstu viesu, gan pašmāju dzejnieku izpildījumā.

Brīvdienās dzejas disks, video un ārvalstu viesi

Dzejas dienas 2011
Dzejas dienas 2011
Nedēļas nogalē festivāls Dzejas dienas 2011 piedāvā iespēju tikties ar vairākiem ārvalstu viesiem, doties dzejas ceļojumā pa Zaķusalu, izbaudīt dzejas un video sintēzi un kļūt par jaunākā dzejas diska īpašnieku.

Izdots ceturtais dzejas disks ”Dzejas piegrieztne”

Dzejas piegrieztne
Dzejas piegrieztne
Tuvojas viens no centrālajiem šī gada Dzejas dienu notikumiem – literatūras festivāla ietvaros tiks prezentēts ceturtais ar Latvijas Universitātes Radio NABA atbalstu tapušais dzejas disks ”Dzejas piegrieztne”, kurā iekļauti 19 dzejnieku darbi pašu autoru izpildījumā. Diska prezentācija notiks 11. septembrī, plkst. 17.00 Ģertrūdes ielā 32.

1 2 3 4
Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi