Dzejas pasākumi

1 2 3 4

Dzejas dienas Liepājas Universitātē

Dzejas Dienas Liepājā
Dzejas Dienas Liepājā
Liepājas Universitātes rīkotais jau tradicionālais seminārs ”Autors. Teksts. Lasītājs” notiks 2011. gada 8. septembrī pulksten 14:00 Liepājas Universitātes aktu zālē Lielā ielā 14, un tas paredzēts kā Dzejas dienu viesu, Liepājas Universitātes mācībspēku, studentu un citu ieinteresēto klausītāju sarunas par literāro darbu un mūzikas mijiedarbi.

Sākas festivāls ”Dzejas dienas 2011”

Dzejas dienas 2011
Dzejas dienas 2011
Latvijas lielākais literatūras festivāls ”Dzejas dienas 2011” tiks atklāts ceturtdien, 6.septembrī, piedāvājot desmit dienu ilgu, piesātinātu pasākumu programmu. Festivālā meklējamas gan dzejas mīļotāju atzītas vērtības, gan jaunas formas.

8. septembrī pulksten 19.00 bārā ”Red Sun Buffet” dzejnieka Jāņa Elsberga autorvakars ”Ievilksim elpu”

Jūra ir milzīga masa
Kāpēc mēs esam tik mazi
Sasmalcinātas taisnības sijājas liedaga vējā
Pudeļu stiklu arī taisa no smiltīm
J.Elsbergs

Daugavpilī 7., 8., 9. Septembrī Dzejas Dienas ‘2011

Daugavpils dzejas dienas
Daugavpils dzejas dienas
Dzejas dienas Daugavpilī rīko: Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde sadarbībā ar Latgales Centrālo bibliotēku un Latviešu kultūras centru.

Liepājā Dzejas dienās viesosies dzejniece Amanda Aizpuriete /1komentāri

Amanda Aizpuriete
Amanda Aizpuriete
2011.gada 7.septembrī plkst. 19.00 Liepājā, Promenādes viesnīcas Hika spīķerī (Vecā Ostmala 40) notiks dzejnieces Amandas Aizpurietes autorvakars ”Visu Diennakti Zied”.

1 2 3 4
Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi