Cilvēces spēks

Cilvēk, tavs mūžs ir par īsu
par īsu tavs cilvēka mūžs
lai sāktu domāt par jaunu
to
ko citi pirms tevis
jau
izdomājuši

Netērē stundas, cilvēk –
pat akmeņus drupina laiks:
ej
paņem
jau citu izdomāto
domu
citu paveikto darbu
paņem
un tālāk ej

aiznes to
pasaules telpā
aiznesdams
p i e l i e c s a v u t i e s u
jo cilvēces spēks
ir
turpinājumā

/dzejoļa autors Māra Kalmane /


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi