Garām nepaiet

Mēs nevaram noteikt
ne laiku nedz vietu,
saulei kur tecēt,
mēnesim skriet,

un tas jau nav vajadzīgs,
ja varam viens otram
pasaulē gaŗām nepaiet. 

/dzejoļa autors Valters Nollendorfs/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Danija (danija121@inbox.lv), 19.03.2009. 18:11:20 (ip:80.233.128.162)

Man patīk....

evija (efka5555@inbox.lv), 28.12.2010. 17:12:30 (ip:87.226.88.199)

Es so dzejoli noskaitiju mammai dzimsanasdiena

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi