Kādu mirkli

Man nav burvju vārdu,
man nav trīs Laimes mātes vēlējumu -
un mans spēks
ir puteklis Dieva saujā.

Es eju noliktus ceļus taustīdamās
un saņemu dienas krāšņumu
ar gavilēm,

bet mans šaudīgais prāts
meklē kādu noslēptu sānu taku,
kādu dzirksteļainu prieka smeldzi -
kādas debesis, kas nav lemtas
ne tev, ne man -

kādu mirkli
nozagtu Dieva valdīšanai...

/dzejoļa autors Herta Krauja/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Līga Iveta (liga.gutmane@jekabpils.lv), 08.06.2010. 09:56:42 (ip:195.114.48.58)

Gluži vai no manas dzīves,jo esam nepastāvīgi un svārstīgi. Dieva saujā arī puteklis pārvēršās par pērli.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi