Tā vai tā

Bailēs
neērti kailā
dzīvība apvelk laika gliemežvāku,
staigā drošāk,

bet
cietajām robežām pāri
ārā no ierastā
kādreiz tiecas tā, kāri

sapņo par dzīvi, kas pāri
iet gadu un dienu
vieglajiem žogiem. 

/dzejoļa autors Vilis Zariņš/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi