Lūgšana

Lai zemei sāpes nav,
kad manas kājas to min.
Lai puķei jācieš nav,
kad bērns viņu vainagā pin.

Lai avotam raudošos viļņus
auklēt nav grūt,
kad nakts ir tumša un gara,
un lai nav neviena
— ja tas var būt —
dvēsle bez saules stara!

/dzejoļa autors Fricis Bārda/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Daniels (mdaniels@inbox.lv), 21.01.2015. 17:22:03 (ip:84.245.223.33)

loti labs saits

Daniels, 21.01.2015. 17:22:38 (ip:84.245.223.33)

man patik

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi