Politika

Šodien uz rokām par daudz izspiedu roku krēma.
Tas nekas, kam negadās, bet...
Tas atpakaļ līst atteicās.
Parāvos dedzīgās dusmās
Lielās domu plūsmās.

Un atbrīvojos no tā-
It kā jau nekā.
Matērija.

Tā mēs atbrīvojamies no visa, kas atpakaļ līst atsakās.
No tā , kas godīgs grib būt un nemelot.
Aizrāvos atkal dedzīgā karā...
Manā, manā, MANĀ varā!
Es teicu MANĀ!!!!

Un atbrīvojos no tā-
It kā jau nekā.
Mistērija.

/dzejoļa autors Zane Ozmare/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi