Spīts

Katrs solis ir grūts
un katram seko vēl grūtāks,
nesot atziņas sāpes;
savas un citu.

Un tomēr
soli pēc soļa,
ļodzīgiem ceļiem, kaut rāpus
tu nes -
nes, lai nebūtu akls. 

/dzejoļa autors Rihards Rīdzinieks/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi