Ticība

Kur mana ticība Tev?
Kur mana ticība sev?
Nogrimis zemāk par iespējamo -
Palīdzi piecelties.

Aizmirsts ir viss, kas svēts
Un kas vieno
Tu zini - nav viegli
Ir jācenšas noticēt.

Tas laiks pienāks drīz,
Kad mēs tiksimies
Bet nezināms nevienam -
Tik tev.

Bet līdz tam, ir jāsaprot
Ko dari, ko domā,
Kā būt...
Tu zini

Vienīgais, kas ir mūsu spēkos
Iet Tev tuvāk caur Tavu Dēlu,
jo Viņš ir:
”Ceļš, patiesība un dzīvība”.

Kur mana ticība Tev? -
Tā sirdī apslēpta,
Tā jāatrod.

/dzejoļa autors Sandis Milovidovs/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Daira Poikane (daira.p@inbox.lv), 18.01.2013. 11:51:51 (ip:81.198.116.140)

šis dzejolis ir stulbs. Visstulbākais pasaulē.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi