Es tevi mīlu

Ik rītus,
Kad saule starus mākoņos pakar,
Es tevi mīlu vairāk
Nekā vakar. Vakaros,
Kad riets sāk ūdeni apzeltīt,
Es tevi mīlu mazāk
Nekā rīt.

Es iededzu pār tevi savu mīlestību
Kā gaviļainu zvaigžņu pilnas debesis.
Ik reizes, kad man pāri dari,
Tu tikai vienu mazu zvaigni dzēs...
Par ko gan skumt?

/dzejoļa autors Velta Toma/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Līgava***, 15.01.2009. 15:42:01 (ip:78.84.240.202)

Ļoti labs un atbilstošs manai šā brīža situācijai :(

skaidra (skaidra85@inbox.lv), 25.01.2009. 02:29:28 (ip:91.190.46.197)

superigs un patiess!Diemzel.

Sintija Bērziņa, 01.04.2009. 14:47:44 (ip:87.99.68.96)

:) nu ne vienmēr viss ir tik bezcerīgi...
Diemžēl?Nē es teiktu ka no dzīves jāņem viss-gan pozitīvais, gan negatīvais...
visam jābūt līdzsvarā!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi