Miers un klusums

Mazliet laimes,
Mazliet prieka
Kaut mazliet mīlestības.
Tā kā man nekad nav bijis,
Apstājas laiks, apstājas viss

Nekas vairs nav palicis.
Dvēseles miers un klusums.

 

debesis

/dzejoļa autors Sanita Upeniece/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi