Ne

3 stāvus augstāk
par zemapziņu,
un tik pat zemāk par apziņu
Viena rokasspiediena attālumā no miera

mēs tā arī
nesatiekamies

Par 3 sirdspukstiem tuvāk
dzīvībai
un par tik pat tālāk no nāves,
Meklējot sevi starp zemēm un debesīm,
mēs tā arī
nepiedzimstam

haoss

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
dince (dince909@inbox.lv), 25.04.2009. 18:34:41 (ip:94.30.208.67)

ļoti skaists dzejolītis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi