Tu, es un jūra

Tu nebiji viens no...
Tu biji labākais!
Labākais rēbuss,
Kas jāatmin.

Tu smejies un netici?
Es nemeloju...
Man patika Tavi smiekli
Un acis.
Acis, kas smējās
Un nepateica neko!
Neko lieku.
Neko, kas dotu cerību...
Es arī smējos!
Tā, it kā rītdienas nebūtu.
Tās nav!
Ir tikai šis vakars.
Tu, es un jūra.

 

pludmale

/dzejoļa autors Agnese Svikle/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
daina (daina.silina@inbox.lv), 27.08.2014. 08:39:07 (ip:217.24.76.146)

Tu, es,jura

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi