Dzejoļi par mīlestību

Pie tevis /2komentāri

Pie tevis agri rītā esmu,
Pie tevis vēlu vakarā,
Pie tevis glaužos saldos sapņos,
Pie tevis jūtas nomodā.

Tu mīti manā karstā elpā,
Ikkatrā dvašas vilcienā -
No tevis viss ap mani telpā
Skan simtkārīgātīgā atbalsā.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Paliec /1komentāri

Bet paliec pavisam
Uz manām lūpām
Kā salda un mūžīga buča
Klau paliec pavisam
Uz spilvena mana
Kā viegla bet mūžīga smarža.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Krēslā /1komentāri

Man gribējās tevi ieaijāt,
kā krēslā vējš liepiņu aijā.
Man lūgšanu gribējās pāri tev klāt
kā zaļsirmu vakaru maijā.

Man gribētos tevi vest un vest
pa tumšzaļām sapņu pļavām.
Man gribētos tevi uz spārniem nest
uz debesīm - manām un tavām...

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Neaizej! /4komentāri

Kad blakus tu man nostājies,
Es nejūtos vairs vientuļa.
Kad lūkojies uz mani tu,
Es nejūtu kā elpoju.

Tu iemācīji pasmaidīt
Tu iemācīji laimi gūt!
Šī pasaule tik skaista šķiet,
Ja līdzās vienmēr esi man.

Es lūdzos tevis...neaizej!
Bez tevis dzīvot neprotu.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Nepareizā

Nu tāda tu esi…visiem palīdzēt griboša
nu tāda tu esi…citā pasaulē lidojoša
nu tāda tu esi...mīļa un skaista...
nu tāda tu esi...debesīs laistās...
Lielais Lācis...greizais...
vai tāpēc....nepareizais?

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi