Dzejoļi par mīlestību

« 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Vēl nedaudz pagaidi /1komentāri

Vēl tikai nedaudz parunā caur šiem vasaras ziediem,
pirms dodies tālāk pa savu zvaigžņu ceļu.
Vēl tikai nedaudz dod man laiku
un neatklāj man rūgto patiesību -
pirms velti man savu smaidu pēdējo.

Vēl tikai nedaudz ļauj man pabaudīt Tevi,
lai es justos laimīga.
Vēl tikai nedaudz saņem manu roku, mīļais, ciešāk
un izbaudi mūsu mirkli pēdējo -
pirms dodies tālāk pa savu zvaigžņu ceļu tālumā..

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Vēlos /5komentāri

Vēlos zvaigzni krītam redzēt,
Kaut brīnumiem vairs neticu.
Vēlos Tavu balsi dzirdēt,
Kaut tālu Tu no manis jau.

Vēlos Tavas acis vērot
Un pasauli šo aizmirst.
Vēlos simtiem jūdžu mērot,
Lai saprastu šīs jūtas.

Vēlos Tavas rokas glāstīt
Un nedomāt par niekiem.
Vēlos skaistus stāstus stāstīt,
Kaut neprotu to īsti.

Vēlos vienmēr būt ar Tevi,
Kaut jāšķiras mums ikdien.
Vēlos saprast pati sevi,
Lai atzīties Tev varu...
 

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Dii /3komentāri

Sirds tukša,
bet acis pilnas.
Tik auksti,
kad tevis šeit nav.

Šeit mēs esam,
abi raudam
Bet kāpēc?
Vai tas ko maina?
Vai labāk paliek?

Es gribu tevi sev.
Bet tev vienalga .
Es tevi mīlu.
Bet tev vienalga.

Kāpēc es tevi neturēju?
Kāpēc palaidu vaļā?
Laikam esmu muļķis.
Kam tev mani.

Draugi?
Kādi draugi, mīlu tevi.
Varbūt vienkārši nošauj mani.

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Miers un klusums

Mazliet laimes,
Mazliet prieka
Kaut mazliet mīlestības.
Tā kā man nekad nav bijis,
Apstājas laiks, apstājas viss

Nekas vairs nav palicis.
Dvēseles miers un klusums.

 

debesis

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

Tu /12komentāri

Šodien pamodos pikta,
ar tādu seju it kā pie darba būtu likta.
Manā mazajā galvā domas
tik daudz kā aktieriem lomas.

Tās visas ir par Tevi,
tik reālas un dziļas, ka
pat sajūtu Tevi ar sevi.
Tik nelietīgi ielavījies galvā,
tā, it kā būtu dabūjis mani balvā.
Tu sajauc domas vietām
maini nozīmi lietām.

Tev patīk rotaļāties ar maniem tauriņiem galvā,
tu dzen tos pa ķermeni manu,
ka skolā vairs nedzirdu zvanu.
Es pikta ne jau par visu šo,
un nedomā, ka arī par šo un to.

Visu nakti ar mani sarunas viji,
Bet pamodos un jau pazudis biji...

Atvērt dzejoli jaunā lapā...

« 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi